joi, 16 martie 2017

Pandișpan de post

or

Chocolate cake without eggs


Am decis să vă ofer această rețetă, deoarece este delicioasă și chiar în Postul cel mare vă puteți delecta papilele gustative cu dulcegării, care sunt foarte ușor de pregătit.


Ingrediente:

 

190 g de făină
3 linguri cacao (de dorit cât mai întunecat)
125 g zahăr
1 linguriță praf de copt
0,5 linguriță de sare
1 linguriță oțet 9%
1 linguriță extract de vanilie sau vanilie
5 linguri de ulei vegetal
250 g de apă
bicarbonat de sodiu pe vârful cuțitului
oțet 1 linguriță


 În prepararea acestui pandișpan nu este nimic complicat.

Amestecăm toate ingredientele uscate: făina, praful de copt, vanilia, cacao dăm prin sită, adăugăm la ele zahărul și sarea, bicarbonatul, apoi adăugăm ingredientele lichide uleiul, apa și oțetul la urmă, omogenizăm cu spatula sau telul și GATA!!!

 

Punem la copt în rolă la 170 grade C pentru 40 de minute.

Foarte ușor de preparat, iar pandișpanul iese suculent, cu aromă îmbietoare ciocolată și foarte delicios.

 

Pentru a primi un pandișpan mai înalt, folosiți o formă mai mică 18-20 m în diametru sau ingrediente duble pentru o formă mai mare 28-30 cm în diametru.



Recipe:
 
Flour 1.5 cup
Cocoa 3 tbsp
Sugar 1 cup
Baking powder 1 tsp
Salt 0.5 tsp
Vinegar 1 tsp
Vanilla extract 1 tsp
Oil 5 tbsp
Water 1 cup

Its easy to do and easy to eat. 

We mix all ingredients first, flour, cacao, baking powder, , salt, sugar, then we put de liquid ingredients: oil, water, vinegar, vanila extract, water and mix them toghether. Then put for baking for 40 minutes at 175 degree. Very easy to do!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu